ponedeljek, 31. marec 2008

Izlet na morje

Vceraj smo sli na izlet na morje. Najprej smo si ogledali Tinjan oz. iz Tinjana lep razgled na okoliske doline in pa seveda morje. Potem pa smo se odpravili v Piran. Tam nas je lepo ogrel soncek, sprehajali smo se po obali, sli do mestnega obzidja in cerkve, na kosilo in sladoled. Elly je jedla malo kalamarov in malo giric. :) So ji bile zelo vsec..
Sledilo je tudi presenecenje, in sicer smo na obali srecali Fruca! :)) Veselo je brazdal po vodi za kamencki in se igral z zogo, katero mu je na konci odneslo predalec v morje. Zraven je bil tudi en italjanski kavalircek TC. :) Kok so bili fletni na kupu!

Na zalost pa nimam nobene slikice, ker sem buca pozabila fotoaparat doma.. :(


Yesterday we went on a trip to our seaside. First we went to Tinjan from where we observed beautiful view on valleys and sea. Then we went to Piran. The sun was shining on us and we were walking on the beach, went towards the church, also ate lunch and icecream.. :) Elly was eating calamari and 'girice' (some smaaaaall fishes).. :=) She liked them a lot.
We also had a nice surprise, we saw Fruc on the beach! He was happily walking in the water and playing with stones and his ball which the sea took away from him at the end. And beside Fruc there was also one italian cavalier TC. They were really cute all together. :)

Unfortunatelly I don't have any photos cause I forgot my camera at home.. :(

Ni komentarjev:

Moj guestbook.. :-)