torek, 26. februar 2008

Nic novega

Ja, tako je to. Pri nama res nic novega... Elly uziva na soncku, doma, kjer spi po cele dneve (pokonci je le kadar sva zunaj, kadar je, ali pa ko se hoce sem in tja kdaj poigrat).. :) Zadnje case pa je veliko tudi pri mojih in Linotu, kjer po moje uziva se bolj, saj jo najbrz crkljajo cele dneve.. :))
Vceraj in danes sem sla tect kar zgodaj zjutraj, pa se miski ne da ravno tako zgodaj na dolg sprehod.. Pa se hiter po vrhu.. Mi je vceraj tezila na veliko skoraj pol poti, pol se je umirila pa laufala sem in tja.. Danes je bilo malo bolje, ker sem ji ze na zacetku zatezila, da jo bom kar domov odpeljala, ce ne bo tiho... ;) In je bila pol ful pridna.. :)
Pa koncno sem sla v nabavo konzerv... Sem mogla itak brikete it kupit in sem sla kar s kolesom do Semenarne (do BTCja se mi res ne da hodit, da bi dala sicer tiste 2 ali 3€ manj za Nutro Choice)... No, pa sem kupila se 2 konzervi od Nutra... Blaahhh.. Sem ze pozabila, da je to pasteta, ne pa konzerva.. :S Sicer je Elly vsec - itak, samo da niso sami briketi... Meni pa ni to okay.. Bella bella je res zakon.. :) Sam kaj, ko je tu na nasem koncu nimajo nikjer.. Una mala stacuna na Streliscu se je zaprla.. itak... Tukano pa Semenarna pa nimata tega. Nad Tukanom sem nasplosno cist razocarana.. :S Konzerve majo samo Hills, Pedigree pa se eno sranje.. :S Nic od nic no... Sej z briketi pa ni nic kaj dosti razlike... Nutro sicer imajo (ko sem ga enkrat rabila kupit, seveda ravno najinega niso imeli), poleg njega pa samo se bedo.. Hills vemo kako je, ostalo pa je res kr neki... Ahhh... A bo kaksna zivalska trgovina v novi Supernovi?? Hope so.. :) Sam nic ne kaze.. :S Kak Zootic al pa Mr. Pet bi prisla ZELOOO prav.. :)
Lep sonckov pozdrav! (ceprav je sonce ze zaslo tule)


Here nothing new.. Elly and I enjoy the sunny days, at home she sleeps all the time (except when she eats, is outside or wants to play a bit).. She's also a lot by my parents.. *me busy* And with Lino.. She probably enjoys it soo much there cause they're only spoiling her all the time.. :)
Yesterday and today we went on an early jogging in the woods. She didn't like it a lot, yesterday she was bugging me for half the way... Crying and jumping on me.. And today I told her I will take her home and go alone at the beginning already and she was okay.. :)
And the rest slovenian text? Only me babbling.. *gg*
Nice sunny greetings! (although the sun is gone already)

nedelja, 10. februar 2008

Mala carovnica - pust 2008



Letos sva bile za pusta obe carovnici... No, samo za kratek cas, ko sva sle popoldne na sprehod... Ampak je Elly zeloooo motil klobucek, pa ga je ves cas dol metala.. :( Vseeno pa so nastale tele slikice.. :)

Rogla

Danes sva se z Elly vrnili domov iz Rogle (oz. Zrec)... S sodelavko H. sva sli na krajse pocitnice v en star zupnijski dom nad Zrecami. Pocitnikovali sva v bistvu skupaj z Musketirji (drustvom iz Postojne). Polna hisa druzin:) Elly je uzivala, saj so jo ckrljali ves cas, jo vozili ven na sprehode in se igrali z njo. Tako da me ni kaj dosti mogla pogresat, ko sem jaz smucala.. :)
Vceraj so prisli smucat se G. in K.x2.. :) In smo se imeli prav fino.. ;) Pa nasmucali smo se tudi k pri norcih.. :) Ceprav sem jaz malo bojkotirala na Jurgovem in se me je potem G. usmilil pa sel z mano smucat drugam.. :)
No, danes pa je tudi Elly koncno videla Roglo in sneg. H. je sla edina smucat, ostalim se ni dalo. Jaz pa se nisem mogla it, ker sem mogla imet Elly, pa itak se tudi meni ni dalo.. Je bilo dva dni cisto dovolj.. :) Pa sva se sprehajali po snegu sem in tja, sle do Jurgovega pa nazaj... In zdaj buca spi kot top... Cist je ubita od teh stirih dni hehe.. :) So jo v petek namrec tudi vlekli dol do Zrec na sprehod zvecer.. :) In spat ni hotla, ce mene ni bilo v sobi, tako da je sla spat z mano sele okoli 23h vsak dan, doma pa spi po cele dneve... Tako, da ji zdaj manjka spanca za cel teden po moje hihi.. :)
Jutri pa jo bom na zalost mogla dat v 'rejnistvo' lol.. :) Mami jo bo prisla iskat dopoldne enkrat, ker imamo celo goro dela v sluzbi... (beri popoldne non stop sluzbo)... In jo dam raje starsem za en teden, kot pa da je revca cisto sama cele dneve, jaz pa samo pridem, jo peljem ven, pa ze spet grem.. :S

Today me and Elly came back from our short holidays. We were on Rogla (actually in Zrece). Elly had a lot of fun since there were quite some families with lots of kids who caressed her all the time and played with her and took her out for walks... And I was skiing 2 days..:) We also went swimming to Terme Zrece twice.. :) It was really nice. Yesterday my friends came and we had a lovely time, skiing a lot. :)
And tomorrow she's going to my parents for a week. I have full time job this week so I won't be home almost at all and it's better for her to go on another vacation... :S



P.S. Ker je ravno valentinovo pred vrati, naj bodo pa slikice takole obarvane.. :)

sobota, 2. februar 2008

Jaz, buca




petek, 1. februar 2008

Spet doma

Danes sem le prisla nazaj iz tabora... In sla takoj po Elly k starsem.. :) Mala je tako cvilila, kot se nikoli.. Ni cudno.. Nisva se videle 5 dni.. :) Imela pa se je fajn. Je baje jokala samo prvi vecer malo, pol nic vec. Pa lulala in kakala je samo zunaj.. :) Jo je mami peljala ven nazadnje ob 8h zvecer, pol jo je pa ze ob 6h zjutraj vrgla iz postelje s cviljenjem hehe.. :)
In se je prav navadila moje postelje, samo je sla takoj dol, k sem rekla, ce greva domov.. :)
Zdaj pa lepo pociva na svojem jogiju.. :))

Today I came home from school camp. And went straight to get Elly to my parents.: :) She was crying sooo much as never.. :) No wonder since we didn't see eachother for 5 days. She had fun there though. She only cried a bit on the first evening when she had to go to sleep and then no more. And she did everything only outside.. :) My mum took her out at 8 pm and the Elly woke her up at 6am already.. :) She got really used to sleep on my bed. She jumped on it but then straight down when I said if we go home.. :) And now she's resting on her bed.. :)

Moj guestbook.. :-)